TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU

Vezi produsele
Scroll down to discover
tamplarie1

TAMPLARIE

Atunci când renovezi un spațiu sau când amenajezi o nouă locuință, vrei să alegi cele mai eficiente soluții. Și, de regulă, toate planurile tale pleacă de la spațiile care fac legătura cu exteriorul: ferestrele și ușile.

Ei bine, în acest segment te vei lovi de o dilemă ce constă în alegerea tâmplăriei potrivite; pe scurt, PVC sau aluminiu?

Cu rezultate notabile în ceea ce privește performanțele termoizolante, atât ferestrele/usile din PVC cât și cele din aluminiu sunt opțiuni de luat în calcul. Alegerea ta va depinde de profilul proiectului, buget și propriile preferințe în materie de design și materiale.

Desigur, aspectul contează la fel de mult precum funcționalitatea propriu-zisă, ceea ce înseamnă că produsele pe care le cauți trebuie să asigure versatilitate și fiabilitate.

Experiența ne-a învățat că un produs de calitate este mai mult decât un simplu material. În atingerea maximului de performanță, ferestrele trebuie privite ca un ansamblu tehnologic.

De la tâmplărie, feronerie și până la montaj, fiecare detaliu este esențial.

Ințelegem toate aceste aspecte și ne asigurăm că fiecare proiect realizat întregește ideea de cămin. Pentru că acasă este acolo unde te simți confortabil și în siguranță.

De aceea este important să alegi tâmplăria potrivită pentru specificul proiectului tău.

Cere oferta!
© Duras Trade Company - Tehnică Parasolară - 2020
To top