Produse de interior

Vezi produsele
Scroll down to discover
rulou-textil-clemfix-dimensiuni-46×185-model-k107-culoare-bej_16432_1_1588772031

ROLETE
TEXTILE

Duras Company vă oferă rolete textile în Iasi la preț de producător

Dăcă doriți să vă protejați împotriva luminii nedorite cu rolete textile în Iasi trebuie să știți că:

Roletele textile se pot folosi în spații precum birouri, în spații rezidențiale sau în propria casă.
Acestea ofera o juxtapunere de lumina – culori – texturi ce conferă personalitate si confort interiorului.
Prin varietatea de culori și modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile conferă stil și frumusețe spațiilor interioare pe care le decorați.

Principalele avantaje ale roletelor textile sunt că ofera un grad de opacitate ridicat, astfel încât puteți regla cantitatea de lumina ce intră pe fereastră dar vă oferă și
discreția căminului dumneavoastră, ele fiind disponibile intr-o gamă foarte variată de texturi și culori.

Puteți viziona urmărind link-ul de mai jos câteva din modelele de rolete textile Iasi montaj Duras Company

Pinterest – Rolete textile Iasi

Cere oferta!

JALUZELE
PLISSE

Jaluzele Plisse sunt surprinzatoare, inspirate din mediul urban, viata si tendintele naturii, avand o eleganta si un rafinament aparte.
Acest tip de jaluzele poate lua forma a peste 98% din ferestrele produse azi, ele fiind jaluzele de profil superior, avand modalitati multiple de confectionare si asamblare.
Acestea combina desig-ul ultra modern cu un control superb al luminii, vizibilitatii si temperaturii.
Majoritatea materialelor sunt lavabile, rezistente la foc (nu intren arderea), sunt antistatice si rezistente la apa. Intretinerea acestora este minima, de obicei fiind suficient
doar o simpla aspirare a prafului la intervale regulate de timp sau o simpla curatare cu o laveta umeda.

Cere oferta!
Jaluzele_plisse
jaluzele verticale

JALUZELE
VERTICALE

In cautarea unor solutii noi si cat mai simple, s-a ajuns la acest tip de jaluzele care sa imbine intr-un singur produs eleganta si naturaletea sistemelor de umbrire interioara.
Gratie texturii materialelor si culorilor in care sunt disponibile, aceste produse desavarsesc, cu eleganta, designul interior al oricarei incaperi.

Jaluzele verticale reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva luminii naturale si de pastrare a intimitatii caminului sau spatiilor interioare, comerciale si birouri.
Jaluzele verticale prezinta o serie de aracteristiti printre care se numara : rezistenta cromatica, proprietati ignifuge si antistatice.
Se prezinta cu o fiabilitate mare, o multitudine de modele si culori, usurinta a montajului, intretinerea extrem de usoara, lejeritatea manevrarii!

Cere oferta!

ROLETE
DAY & NIGHT

Roletele Day & Night sunt rulouri textile si particularitati in ceea ce priveste aspectul si functionarea lor fiind utilizate in amenajarea spatiilor interioare.
Diferenta dintre rolete simple si roletele Day & Night consta in faptul ca panza este dublata si are o structura in care fasiile opace alterneaza cu cele transparente.
Aceasta se desfasoara in doua fasii putandu-se astfel regla cantitatea de luminina prin suprapunere diferita a sectiunilor transparente/opace pe cele doua valuri.

Cere oferta!
rolete_day&night
roman shades

JALUZELE IN FALDURI
ROMAN SHADES

Povestea acestor tip de jaluzele se tese in detaliile textilelor si a designului deosebit.
Optand pentru acest tip de jaluzele, veti iesi cu siguranta in evidenta. Ofera individualitate, eleganta superioara si caldura casei dumneavoastra.
Una dintre caracteristicile surprinzatoare ale acestora este ca functionalitatea se combina perfect cu eleganta si aerul romantic.

Cere oferta!

JALUZELE
ORIZONTALE

Jaluzele orizontale din aluminiu sau lemn reprezinta o modalitate extrem de simpla de a regla fluxul de lumina prin orientarea suprafetei lamelor, in acelasi timp.
Reprezentand si un element de decor deosebit, contribuind la amenajarea cu stil a unui interior modern.
Va punem la dispozitie o mare diversitate de modele si culori chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi.

Cere oferta!
jaluzele-orizontale-lemn-bambus-5
© Duras Trade Company - Tehnică Parasolară - 2020
To top