RULOURI EXTERIOARE

Vezi mai multe detalii
Scroll down to discover

Rulouri exterioare Iasi

Dacă doriți să creșteți gradul de confort în locuința Dumneavoastră sunt multe argumente care va pot convinge sa optați pentru montarea rulourilor exterioare la ferestre iar Duras Trade Company producător regional vă pune la dispoziție întrega gamă de rulouri exterioare în Iasi.

 

Avantajele oferite de rulouri exterioare din aluminiu:

– Izolator termic:

Poate cel mai important avantaj al unui rulou exterior este acela de a împiedica încălzirea excesiva a locuinței in zilele toride de vara. Practic, lamelele împiedica pătrunderea razelor solare in încăpere reflectând lumina către exteriorul locuinței, costurile cu aerul condiționat reducând-se cu 20-50%. Iarna, rulourile împiedica contactul ferestrelor cu vântul, zăpada sau chiciura, constituind un veritabil izolator termic. reducând consumul de energie termica cu 10-20%.

– Protecție tâmplăriei împotriva intemperiilor:

Rulourile exterioare împiedica pătrunderea prafului, ploii, zăpezii sau a altor factori climatici protejând astfel tâmplăria indiferent de tipul acesteia

– Protecție fonica:

Un rulou exterior calitativ însoțit de un montaj profesional va protejează locuința de poluarea fonica specifică aglomerărilor urbane.

– Sistem protecție anti insecte:

Rulourile exterioare cu plasa anti insecte incorporate sunt alegerea perfecta atunci când doriți un produs cu care sa va protejați atât de razele solare, intemperii, cat si de insectele supărătoare.

– Rol estetic:

Rulourile pot fi confecționate într-o gama extinsa de modele si culori, putând fi integrate plăcut si estetic cu orice tip de fațada

-Rol antiefracție:

Rulourile exterioare oferă siguranța împotriva pătrunderii prin efracție acestea neputând fi acționate decât din interiorul încăperii. Indiferent de alegerea ta, e bine să știi că poți pleca liniștit în vacanțe sau în delegații pentru că locuința îți este în siguranță.

Rulouri exterioare Iasi | Duras Company

Rulouri exterioare Iasi – Montaj Duras Company

Materiale din care pot fi confecționate rulouri exterioare Iasi

Rulouri exterioare din aluminiu

  • se pot monta pe tocul ferestrei, pe tencuiala sau pe fațada
  • pot fi acționate cu ajutorul unui șnur sau a unei chingi, dar se poate opta si pentru acționarea automata cu ajutorul unui întrerupător, telecomandă sau acționare cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil.
  • lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanică, pentru o izolație termica mai eficienta

Rulouri exterioare Iasi | Duras Company

Rulouri exterioare Iasi – Montaj Duras Company

Tipuri de rulouri exterioare Iasi in funcție de montaj

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile suprapuse sunt rulourile care se montează odată cu tâmplăria . Este recomandat folosirea acestor rulouri atunci când nu este încă montata tâmplăria sau se dorește schimbarea acesteia.

Caseta ruloului suprapus este montata in interior. Controlul acestui tip de rulou se poate face manual sau electric (întrerupător, telecomandă, aplicație telefon).

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplărie deja instalata. Din aceasta cauza acest tip de rulou este mai des folosit , fiindcă majoritatea clienților optează pentru instalarea rulouri după ce s-a montat deja tâmplăria

Caseta ruloului aplicat este montata in exterior. Controlul acestui tip de rulou se poate face manual sau electric (întrerupător, telecomandă, aplicație telefon).

Rulouri exterioare încastrate

Rulourile incastrate cu casetă tencuibilă sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădiri noi, dar, de asemenea, și în construcții deja existente după efectuarea modificărilor necesare în buiandrug.

Caseta ruloului aplicat este montata in exterior dar nu este vizibila aceasta fiind tencuibila. Controlul acestui tip de rulou se poate face manual sau electric (întrerupător, telecomandă, aplicație telefon).

Rulouri exterioare Iasi | Duras CompanyRulouri exterioare Iasi – Montaj Duras Company

In concluzie rulourile exterioare

sunt o alegere excelenta pentru orice locuința având o multitudine de avantaje

– se adaptează oricărui tip de tâmplărie,

– cresc randamentul termic scăzând costurile cu încălzirea in timpul iernii cu peste 20 %, iar vara costurile cu aerul condiționat scad pana la 50%;
– protejează tâmplăria contra intemperiilor , asigurând o durata de viată mai mare;
– au un rol important antiefracție, descurajând infractorii

– protecție solara deosebita in timpul verilor toride – va puteți regla intensitatea luminii care sa pătrundă in casa la un nivel confortabil»

– asigura o izolație fonica suplimentara, va protejează de zgomotele exterioare;
– asigura intimitate, va protejează de priviri indiscrete;
– se întrețin ușor, nu necesita vopsire periodica sau ungere, nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii;

Duras Trade Company montează și produce toata gama de rulouri exterioare în Iasi.

Puteți urmări și clipuri video cu mantaje rulouri exterioare pe canalul nostru de Youtube

https://www.youtube.com/c/DurasTradeCompany

Pentru a consulta toata gama de produse de exterior

Produse exterior – Duras Company

Cere oferta!
© Duras Trade Company - Tehnică Parasolară - 2020
To top