Contact

Scroll down to discover
Back to home

Contact Duras Trade Company Iași

Contactează Duras Trade Company Iași pentru că vă așteaptăm cu toată gama de produse de interior și exterior.

Rulouri exterioare, Plase antiinsecte, Rulouri transparente, Uși de garaj tip rulou, Jaluzele orizontale pentru exterior, Pergole, Copertine retractabile. Rolete textile, Jaluzele plisse, Jaluzele verticale, Rolete zebra , Jaluzele romane, Jaluzele orizontale. Tâmplărie PVC și aluminiu

Pe lângă gama largă de produse, oferim gratuit consultanță și măsurători la fata locului, mentenanța proiectului și venim în sprijinul dumneavoastră chiar si cu intervenții la proiecte deja existente.

Compania noastra este recunoscută pentru serioazitate și performanță

DURAS TRADE COMPANY – Iași – Firmă de Încredere

De asemenea în anul 2020 am obținut  locul 5 în clasamentul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Iași. Top firme domeniul – Industrie – Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice

Top firme – Camera de Comerț și Industrie a Județului Iași

Contactează Duras Trade Company Iași la numărul de telefonul sau adresa de email de mai jos. Puteți de asemenea să ne faceți o vizită la sediul nostru din Strada Hatman Șendrea (vis-a-vis de Policlinica de Recuperare)

Ne puteți de asemenea regăsi pe canalele social media pentru mai multe filmări și fotografii de la lucrările noastre:

https://www.youtube.com/c/DurasTradeCompany

Duras Trade Company | Facebook

Duras Trade Company (@DurasTrade) / Twitter

Duras Trade Company (@durastradecompany) • Instagram photos and videos

Duras Trade Company Iași nu va divulga informațiile dumneavostră personale unor terțe părți și va furniza aceste informații numai dacă acest lucru este strict necesar în vederea executării unui contract între Duras Trade Company și dumneavoasră sau pentru a vă conforma unei obligații legale. Duras Trade Company Iași tratează cu seriozitate protecția datelor dumneavoasră și ia măsurile adecvate pentru a preveni utilizarea incorectă, pierderea, accesul neautorizat, dezvăluirea nedorită și modificările neautorizate. Datele dumneavostră vor fi stocate atâta timp cât este necesar pentru a respecta obiectivele noastre legitime și de afaceri și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.
© Duras Trade Company - Tehnică Parasolară - 2020
To top